Graffitirens

Graffiti er vi desværre ikke selv herre over – det bliver sprayet på bygninger, hvor det er mest synligt og skæmmende. Det er svært at fjerne graffiti uden viden om hvordan forskellige overflader reagerer på forskellige midler. 

Hvis uheldet har været ude med graffiti

Hvis din virksomhed eller dit hus er blevet udsat for graffiti, så kan vi hjælpe med at gøre det pænt og rent igen. Der findes flere forskellige slags spraymaling, som hver især kræver en speciel fremgangsmåde for at blive opløst og fjernet både skånsomt og effektivt. Når vi har set overfladen og den påførte graffiti, vælger vi den rigtige rensemetode. Er der tale om flere forskellige overfladetyper, kombinerer vi ofte forskellige metoder. Dermed er vores graffitirens tilpasset det specifikke behov. Ring og hør mere om fjernelse af graffiti fra dit hus eller din virksomhed.

Hvad gør vi mod graffiti

For at få den bedste effekt foregår fjernelsen i 3 trin.

1. Først ser vi på underlaget for at vælge det bedste mid-
del, og gøre det på den mest
effektive og skånsomme måde for overfladen.

2. Vi påfører en specialpasta som trænger ind i malingen og opløser den.

3. Vi rengør overfladen for både pasta og graffiti, så den igen fremstår pæn og ren.

Efterfølgende behandling mod graffiti

For at bibeholde de rene og pæne overflader kan vi udføre en beskyttende efterbehandling. Vi påfører en pasta, som lægger en hinde på overfladen. Dette gør at evt. nye forsøg på graffiti lægger sig uden på denne hinde og malingen ikke kan trænge ind i overfladen. Det medvirker at  det bliver betydelig nemmere at fjerne nye graffiti angreb.

Skriv en besked eller stil et spørgsmål

    Her ses nogle af de opgaver vi har udført på facader – der er stor forskel på før og efter?