Fliserens

Fliserens

Indkørslen og fliseterrassen er bare noget mere indbydende når fliserne er pæne og rene, i modsætning til grønne algeramte fliser. Heldigvis kan vores effektive fliserens fjerne både alger, skidt og flisepest fra fliserne.

Vi udfører rensningen med lavt tryk så flisernes overflade ikke ødelægges som det sker med højtryksrensning. Ved fliserensning med højtryk vil den ødelagte overflade på fliserne resultere i at algerne meget hurtigt kommer igen.

Du kan bestille en billig og effektiv fliserens på telefon 28197728 eller på mail post@fuglsang-algeservice.dk

Efterfølgende behandling af fliserne

Rensningen vil skylle sand op fra fugerne, og det er derfor vigtigt at flisefugerne efterfyldes.
Efter udført fliserensning kan vi også tilbyde en forebyggende algebehandling med vores effektive algerens, som modvirker fremkomsten af alger i op mod 9 måneder.

Vi kan også tilbyde imprægnering af flisearealet, som lukker flisernes overflade af. Det betyder at regnvandet ikke kan trænge ind i fliserne og dermed vil alger, flisepest og mos ikke have mulighed for at vokse på fliserne.

Fliserensning er vigtigt

Fliser der er beskidte og fyldte med alger, bliver nemt meget glatte. Det kan nemt betyde at man glider på fliserne og slår sig slemt. Derfor er det meget vigtigt at holde flisearealerne fri for alger.

Herudover vil fliserne ofte være noget af det første man ser når man ankommer som gæst. Det er både når man besøger et privat hjem og en virksomhed at fliserne fører frem til indgangen. Med flotte rensede fliser giver man et godt førstegangsindtryk.

Vil du gerne have flisebelægningen til at holde i lang tid er det også vigtigt med fliserensningen, da alger, mos og flisepest er med til at nedbryde fliserne. Ved at holde fliserne rene vil de få en væsentlig længere leveperiode.

DERFOR – Bestil en fliserens i god tid, så du undgår at dine gæster glider og falder. Ring nu på telefon 28197728 eller send en mail tilpost@fuglsang-algeservice.dkog bestil fliserensning af dine fliser.

Fliserens abonnement

Ønsker du at holde fliserne rene og pæne, så flisebelægningen ser ud som ny i lang tid, kan du bestille et vedligeholdelsesabonnement hos Fuglsang Algerens.

Med et abonnement vil vi en gang årligt komme forbi med en vedligeholdende algebehandling, så fliserne næsten vil fremstå som nye, selvom de har mange år på bagen. Vi sørger for at kontakte dig inden vi møder op til det årlige vedligeholdelsesarbejde.

Skriv en besked eller stil et spørgsmål

    Se resultatet af vores fliserens

    Her kan du se en række før og efter billeder af fliser som vi har renset for alger, mos, skidt og flisepest.