Rensning af murværk

Din bygning er dit ansigt ud af til og er med til at forme dit image. Derfor er det også ønsket for mange, at facaderne fremstår rene og pæne – ikke blot for udseendets skyld, men også for at undgå omfattende reparationsomkostninger på lang sigt. 

Rens dit murværk

Hvis der er misfarvninger, alger eller mos på dit mur-værk vil det være godt at forebygge mod evt. skader eller frostsprængninger med
en rensning.

Der er mange forskellige hensyn som skal tages når murværk skal renses – det er ting som: materialer, murværkets stand, eventuelle begroninger i form af alger og mos, eller er der udtræk fra stenene. De forskellige ting sammenholdes for at finde den optimale metode til rensning på en skånsom, og samtidig effektiv måde.

Hos Fuglsang Algeservice har vi et stort know how når det gælder behandling af murværk. 

Vi kan hjælpe med at rense murværk for:

• Salpeter udtræk
• Salt udtræk
• Mørtelrester
• Mørtelslør
• Alger og mos belægninger
• Kalkudtræk
• Syreskader

Beskyt murværket med en behandling

Under hensyntagen til murværkets eksponering er det
en god idé at beskytte det. En algebehandling dræber alger og mos samt forebygger, at det kommer tilbage igen. 

En imprægnering giver en vandafvisende overflade. Den er diffusionsåben, og det sikrer murværket mod vandindtrængning, så der ikke kommer  frostspringninger i fuger og revner.

Efterfølgende vedligeholdelse af dit murværk

For at beholde dit murværk pænt og rent, anbefaler vi et årligt vedligehold i form af en algebehandlingfor at bibeholde det flotte udseende. Det sikrer også at imprægneringen holder sin virkning i mange år.

Skriv en besked eller stil et spørgsmål

    Her ses nogle af de opgaver vi har udført på facader – der er stor forskel på før og efter?