Tagrenderens

Hvis du selv har forsøgt at rense tagrender, ved du også, hvor besværligt og tidskrævende det er. Tagrenderne sidder højt og utilgængeligt, og arbejdet er beskidt – og ikke helt ufarligt. Vi har en effektiv og miljørigtig løsning som klarer det for dig.

Rens tagrenden

Er tagrenden fyldt eller tilstoppet er det i de fleste tilfælde på grund af mos, blade og andet nedfaldet løv. Hvis du bor tæt på træer eller ligende, har du formentlig et større behov for ofte at få renset tagrenderne.

Bor du derimod i et område uden træer eller lignende, er det som ofte mos fra taget, der er skyld i tilstopningen af tagrenderne.

Vi tilbyder rens af tagrender for både private og erhverv. Vi kan rense tagrender helt op til 14 meters højde fra jorden ved at bruge en speciel tagrende-støvsuger. Men vi renser også fra lift hvis det er nødvendigt.

Når vi renser, er der monteret et kamera på vores specielle tagrenderenser. Kameraet kan både optage og tage stillbilleder. Dette er for at vi kan være helt sikre på at få alt skidt og snavs fjernet – og at tagrenderne dermed fremstår rene og pæne efter vores besøg.

Fyldte tagrender kan forsage skader

Fyldte eller tilstoppede tagrender er en almindelige årsag til skader på huse og andre bygninger. På kort sigt kan døre, vinduer og udhæng få råd og svamp, hvis regnvandet løber over i stedet for i nedløbsrøret. Facader med puds eller maling kan ligeledes få frostspringninger. Ofte er der ingen dækning fra forsikringen, hvis eventuelle skader på huset skyldes manglende tagrenderens.

Efterfølgende vedligeholdelse af tagrender

For at bibeholde de rene tagrender, anbefaler vi en årlig rensning. Du kan tegne et abonnement hos os – så kommer vi fast en gang om året, og du skal ikke bekymre dig yderligere.

Skriv en besked eller stil et spørgsmål