Flisebehandling

Når dine fliser bliver belagt med grønne alger eller flisepest, er årsagen det omskiftelige og meget fugtige vejr vi har i Danmark. Det ser ikke særligt pænt ud og får du lavet en professionel fliserens, vil de komme til at se både pæne og nye ud igen.

Hvis du efter en rensning efterfølgende vælger at imprægnere dine fliser, vil det give dem en forsegling som gør dem mere modstandsdygtige. Imprægneringen vil sikre at flisernes overflade bliver vandafvisende og reducerer dermed risikoen for at snavs og alger atter sætter sig fast.

Fordele ved at rense og imprægnere dine fliser
Grimme flisearealer kommer til at fremstå som nye
Fliserne bliver mindre glatte når de ikke er belagt med alger
Rensning og imprægnering er mere økonomisk end udskiftning af fliser
Imprægnering vil gøre fliserne vandafvisende og dermed mere modstandsdygtige

Rensning af fliser

Når fliserne renses, anvender vi professionelt udstyr, der skånsomt og effektivt fjerner både skidt, alger, mos og flisepest. Vores specielle rensehoved gør at de uønskede vækster og skidt fjernes uden at fliserne tager skade. For at opnå en langtidsholdbar effekt, vil det bedste være at imprægnere fliserne efterfølgende.

Algebehandling af fliser

For at udføre en algebehandling af fliserne kræves forholdsvis rolige vindforhold og tørvejr. Algebehandlingen fortages med en lanse, hvorfra den miljøvenlige rensevæske sprøjtes ud over hele flisearealet. Rensevæsken har en effekt allerede efter ca. 30 minutter hvor laget af alger og mos begynder at gå i forrådnelse. Dog vil der gå et stykke tid inden du kan se en virkningen af behandlingen, da vind og vejr medvirker til at fjerne døde alger og mos fra fliserne. Det vil hyppigt tage 1 til 3 måneder, men alt efter tykkelsen på mos- og algelaget kan der gå op til et år, før den fulde virkning og det færdige resultat kan ses.

Imprægnering af fliser

Ønsker du en længere holdbarhed på behandlingen af dine fliser og dermed sikre deres flotte udseende, skal du vælge at få dem imprægneret. En imprægnering virker ikke kun på overfladen, men kommer også i dybden og sikrer dermed modstandskraften i forhold til indtrængning af vand, smuds og skidt. En veludført imprægnering vil også hæmme dannelsen af grønne belægninger som mos og alger og dermed sikre det flotte resultat i meget lang tid.

Vedligeholdelse – så fliserne forbliver flotte!

Med en abonnementsaftale sikrer du dig at vi kommer forbi én gang om året og udfører en algebehandling af dine fliser. Dette sikrer at mos, alger og ikke mindst flisepest ikke kommer igen. Imprægnering holder sin virkning i mange år fremover. Hos Fuglsang Algeservice giver vi 10 års garanti på imprægneringen, hvis du tegner en abonnementsaftale.

Skriv en besked eller stil et spørgsmål

    Her ses nogle af de opgaver vi har udført på fliser – der er stor forskel på før og efter?